ETOOL PROFI SHOP

ETOOL PROFI SHOP

ETOOL PROFI SHOP este membra a grupului TOTAL TOOLS SRL Deva, jucator de elita pe piata de scule profesionale, echipamente si utilaje pentru constructii si agricultura.

ETOOL PROFI SHOP este un proiect indraznet care vine in sprijinul profesionistilor din domeniu, cu solutii viabile si tintite pe nevoile lor, petrecand tot timpul necesar pentru a ne plia pe asteptarile clientilor nostri. Ne-am castigat respectul prin promptitudine, profesionalism si seriozitate, valori pe care ne propunem sa le ridicam la standarde si mai inalte, zi de zi.

ETOOL PROFI SHOP este dealer pentru firme consacrate in domeniul constructiilor, una dintre cele mai importante fiind producatorul de popi, schele si cofraje profesionale VILLALTA SRL din ITALIA.

Cu o lunga si vasta experienta, acesta nu s-a multumit cu productia de duzina a schelelor, cofrajelor si popilor, ci a trecut la cercetare si inovatie, obtinand astfel schele si cofraje mai rezistente, cu o greutate mai mica si mai usor de asamblat si manipulat.

Datorita inovatiei, Villalta reuseste sa atinga inaltimi importante, fara a fi afectate stabilitatea sau siguranta muncitorlor, atat a celor de pe schela, cat si a celor de la sol.

Creare site: MC Regional