Oferta cofraje profesionale

Oferta cofraje profesionale

Oferta cofraje profesionale pentru constructii, tehnologie inovativa, produse de Villalta Italia.

Cofraje profesionale Villalta

Un sistem de cofraje foarte usor de folosit si foarte versatil, supus unei continue optimizari si dezvoltari.
Gratie unei neobosite munci in teren si a feedback-urilor obtinute de la clientii nostri, specialistii au dezvoltat cofraje profesionale, mai usoare si cu rezistenta si durabilitate crescute, cu o capacitate de incarcare de pana la 7500 kg pe toata suprafata umeda.
Datorita componentelor si accesoriilor multiple, cofrajele se pot adapta si customiza, putand fi folosite atat la lucrari mai mici (pereti, tavane, stalpi), cat si la santiere mai vaste, respectiv poduri, viaducte etc.

Totodata, acestea se pot transporta, manipula si repozitiona foarte usor, fiind concepute astfel incat timpii de instalare si dezinstalare sa se reduca simtitor.

In functie de necesarul fiecarui santier, acestea se pot concepe conform exigentelor fiecarui profesionist din domeniul constructiilor.

Oferta cofraje profesionale

Vezi prezentare PDF (8 pagini):

cofraje

Ce spun clientii

Cateva pareri exprimate de clienti:

„Calitatea schelelor este superioara, rezistenta maxima, montare și demontare rapida corespunzătoare cerințelor noastre ca și client. Serviabilitatea și promptitudinea livrării sunt de apreciat fiind conform așteptărilor noastre, ajungând în stare perfecta. Cu siguranță recomandam tuturor celor care doresc o schela  profesionala și de calitate superioara.” https://www.youtube.com/watch?v=lGcoCpVuX3g

Constantin Bologa – BMK BOLMARK CONSTRUCTII LUGOJ

Constantin Bologa – BMK BOLMARK CONSTRUCTII LUGOJ

BMK BOLMARK CONSTRUCTII LUGOJ

„Raportul calitate / pret / suprafața / sisteme de ancorate este convenabil, popii Villalta sunt de calitate superioara. Am ales aceste cofraje pentru sistemul rapid de prindere si greutate mai redusă. Promptitudinea si serviabilitatea la livrare a fost  exceptionala. Da, va recomandam cu încredere și altor clienti. ”

Mihalescu Gabriela – MAV Construct Dej

Mihalescu Gabriela – MAV Construct Dej

MAV CONSTRUCT SRL DEJ